fbpx

Polityka prywatności

Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika:

• Dane osobowe są pozyskiwane podczas wypełniania formularza newsletter 

• Dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu wysyłania newslettera oraz o ile wyraził na to zgodę. 

• Zawartość strony internetowej można przeglądać bez podawania jakichkolwiek danych osobowych. 

• Każda osoba, która udostępniła swoje dane osobowe ma prawo do dostępu do ich treści oraz możliwość ich poprawiania, uaktualniania, uzupełniania, jak i również żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Wymienione czynności można dokonać poprzez wysłanie stosownego oświadczenia na adres email: biuro@dormiremeble.com 

• Pozyskane przez administratora dane osobowe są przechowywane, przetwarzane i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Zbiór danych osobowych został zgłoszony do Urzędu Ochrony Danych Osobowych (uodo.gov.pl) 

Administrator chroni zgromadzone dane osobowe korzystając z następujących środków: 

– szyfrowanie danych służących do zapisu do newsletteru 

– zabezpieczenie zbioru danych przed nieuprawnionym dostępem 

• Serwis korzysta z plików cookies. 

• Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. 

• Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu. 

• Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach: 

• tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości; 

• utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła; 

• określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google. 

• W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. 

• Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej. 

• Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu. 

• Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów. 

• Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookies wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics. 

• Pliki cookies mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. 

• W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/ 

 • Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www. 

W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami 

• – Internet Explorer 

• – Chrome 

• – Safari 

• – Firefox 

• – Opera 

• – Android 

• – Safari (iOS) 

• – Windows Phone 

• – Blackberry 

• Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych. 

• Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. 

Witryny mogą zbierać informacje o tobie, używać ciasteczek, dołączać dodatkowe, zewnętrzne systemy śledzenia i monitorować twoje interakcje z osadzonym materiałem, włączając w to śledzenie twoich interakcji z osadzonym materiałem jeśli posiadasz konto i jesteś zalogowany w tamtej witrynie.

• Administrator ma prawo do zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Osoby udostępniające swoje dane osobowe obowiązuje aktualnie obowiązująca wersja Polityki Prywatności, dostępna na stronie https://dormiremeble.com/polityka-prywatnosci 

• W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się obowiązujące przepisy prawa polskiego. 

Wysyłka

Zamawiając ten meble z naszego sklepu nasza zaprzyjaźniona firma kurierska dowiezie go w wybrany przez Ciebie adres (podczas składania zamówienia).

Całkowity koszt przesyłki kurierskiej wynosi 250 zł.

Termin realizacji

Dokładamy wszelkich starań by każdy mebel wykonany był w terminie 2-3 tygodni roboczych (należy mieć na względzie dni wolne od pracy i czas na doręczenie mebla, przez kuriera), polecamy!

W przypadku zamówienia na meble modyfikowane należy doliczyć 10 – 15 dni roboczych.

Zwrot i reklamacja

Bezproblemowe zwroty przyjmowane w ciągu 14 dni kalendarzowych od dnia doręczenia zakupionego produktu. Zwrotu nie można dokonać w przypadku zamówienia produktów tworzonych na indywidualne zamówienie ani w przypadku personalizowanych produktów z naszego sklepu.

Zobacz więcej na : zwroty i reklamacje

Wybrany produkt objęty jest 10 letnią gwarancją

Nasza 10 letnia gwarancja dotyczy konstrukcji wykonanej z drewna, przeznaczona wyłącznie do użtkowania domowego. Gwarancja obejmuje defekty konstrukcji, złe spasowanie, luźne elementy oraz pęknięcia drewna bez działania czynników zewnętrznych.

Gwarancja nie obejmuje normalnego zużycia meteriału obiciowego, niewłaściwej pielęgnacji oraz wszelkich uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez klienta.